© 2019. Saufert Gyula - Pilisvörösvári Ligeti Állatorvosi Rendelő  Pilisvörösvár, Kisfaludy u. 48. Tel: +36 26 332-450, +36 30 9241-520

IMPRESSZUM

Adatkezelési tájékoztató  Állatorvos Pilisvörösvár | Állatortopédia | Pilisvörösvári állatorvos

Tudásanyag

Kisfaludy u. 48. | Telefon: +36 26 332-450 | Állatorvosi ügyelet : +36 30 9241-520

Ligeti Állatorvosi Rendelő Pilisvörösvár - Állatorvos Pilisvörösvár Pilisvörösvári Ligeti Állaorvosi Rendelő - Kutyaozmetika - Állateledel bolt - Állatorvos Pilisvörösvár

ÁLLATORVOSI RENDELŐ

BEMUTATKOZÁS

SZOLGÁLTATÁSOK

GALÉRIA

KUTYAKOZMETIKA

ÁLLATELEDEL BOLT

KAPCSOLAT


ÜGYELET

Dr. Saufert Gyula: Filozófiám

Melegvízellátásunkat napkollektor, az áramellátás nagy részét pedig napelem biztosítja. Oda figyelünk arra is mit eszünk, az állati termék fogyasztást csökkentjük, részben, mert túlterhelheti a szervezetet, részben az állattartás környezeti terhelést, szennyezést okoz.

Tóth Gábor (BioGabi) barátommal már 15 éve segítjük az egészségesebb életre vágyókat, 12 könyvét adtam ki az egészséggel, betegségmegelőzéssel kapcsolatos témákban, most pedig vele és Sebestyén Balázzsal egy olyan webáruházat indítunk, melyben csak egészséges, szigorú kritérium rendszer szerint ellenőrzött természetes (cukor, E, és állati származék -mentes) termékek találhatóak.
Munkám során az állatok egészsége, főleg a betegségek megelőzése ill. kezelése a legfontosabb, azon kívül pedig a Gazdik és minden más érdeklődő számára az egészséges életmód (első sorban a táplálkozás) népszerűsítése kiemelt szempont. Mindenkit bátorítok arra, hogy védje közvetlen környezetét, mozogjon sokat, legyen minél többet a friss levegőn és étkezzen egészségesen!

Ehhez nyújt segítséget Tóth Gábor(BioGabi) és Sebestyén Balázs legújabb honlapja az ementesovezet.hu!

Az állatok és a természet már kiskoromtól megragadott. Nyári nyaralásaim során-a vidéki rokonok kertjében- alig lehetett elcipelni a csirke- és disznóóltól, álló nap játszottam a cicákkal, kutyákkal.

Később atlétaként az erdei futásokat szerettem legjobban, manapság pedig az erdőn-mezőn való lovaglás az, ami kikapcsol és feltölt.

A természet, környezetünk védelme ezért kiemelten fontos számomra: otthon és a rendelőben is mindent szelektíven gyűjtünk, a kerti hulladékot nem égetjük, hanem komposztáljuk, gyűjtött esővízzel locsoljuk a kertet, ahonnan a bio termesztésű zöldség és gyümölcs kerül az asztalunkra.

Dr. Saufert Gyula filozófiámAKCIÓ

E-mentes övezet Bali és Bio Gabi Webáruháza E-mentes webáruház

Legnépszerűbb cikkeink: